Alla vintips

Vitt vin: Speciellt, på ett positivt sätt, med härliga toner av honung och nougat samt inlagda persikohalvor. Vinet har en markerad syra och en lång eftersmak med toner av vanilj. ...

Vitt vin: Klassiskt, lite återhållen doft med toner av nötter och brynt smör. Balanserat, fint, medelfylligt med fattoner, smör och nötter samt en citruston i eftersmaken. Till grillad marulk med brynt smör!...

Rött vin: Zinfandel är en druva med fyllighet, fruktighet men inte mycket strävhet vilket gör den perfekt till BBQ där sötma och styrka samsas. ...

Vitt vin: Ungt och friskt vin med mineral och mycket citrusfrukter i doft och smak. Unga viner från Chablis är väldigt friska, så det är nästan ett måste att äta något till, gärna skaldjur - ostron och Chablis är en klassisk kombination....

Mousserande vin: Franska bubbel från områden utanför Champagne är väldigt bra, denna är ett bevis på det. Färgen är härligt laxrosa med en rejäl doft av bröd/kex samt röda bär och en lång smak med toner av apelsin(skal). ...

Rött vin: Robust, lite ruffigt vin med mörka bär och vingummin i både doft och smak. Ett eldigt, varmt och kryddigt vin med mycket smak och en lång eftersmak av lakrits....

Vitt vin: Smak och doft är fullt av krusbär, fläder och nässlor. Ett friskt och aromatiskt vitt vin, gott till lättare rätter av fisk och skaldjur....

Rött vin: Stor varm doft av mörka bär och romrussin med viss eldighet. Smakrikt och fylligt. Passar perfekt till charkuterier och grillat....