På gång hos Hallbus Vin

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Champagne-provning med middag – fullbokad

19 november, 2019 @ 18:30 - 21:30

1175 Kr

Välkommen på Champagne och mat på Somm i Göteborg 19 november – fullbokad

Hur festligt blir inte en nyårsmeny med genomgående champagne till alla rätter? Och så skålar man in det nya året med en grymt bra Crémant de Bourgogne istället och låter champagnerna ta plats vid matbordet. Vi vill visa hur bra champagne är till mat och hur festlig och god en middag blir med bara champagne.

Vi provar 5-6 olika champagner – alla riktigt bra. Vi börjar med typisk aperitifchampagne, därefter champagner som passar till skaldjur/fisk och därefter fylliga champagner, gärna en pinot noir-dominerad samt en fyllig, lite äldre champagne som passar till en smakrik huvudrätt. Vi provar vinerna först därefter påfyllning till maten. Till efterrätt får vi frångå champagnestigen och dricka ett sött bubbel. Vilken nyårsmiddag! Vi hoppas kunna förmedla de här tankarna i vår lite speciella champagneprovning – välkomna!

Pris 1175 kr, betalas på plats. 10 platser. Vi börjar klockan 18:30 och är klara senast klockan 21:30. Tacksam om du meddelar eventuella allergier vid bokning. Du måste ha fyllt 18 år för att delta. Vi är på Somm Restaurang på Lorensbergsgatan i Göteborg

Share

Detaljer

Datum:
19 november, 2019
Tid:
18:30 - 21:30
Kostnad:
1175 Kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Välkommen att delta på våra aktiviteter!

There are no upcoming events at this time.