10 sep Tryffelravioli
Tryffelravioli
En lättlagad öpen ravioli som kan varieras i det oändiga, den här gången är det tryffel som får axla huvudansvaret, uppbackat av sommarlök och västerbottenost.
Portioner 0
Ingredienser
- 1 pkt färska lasagneplattor Tänk en platta per ravioli
- 1 brk ricotta
- tryffel färsk riven eller tryffelsalsa på burk eller tryffelolja
- salladslök, hackad purjo eller gräslök funkar också
- västerbottenost, riven
- olivolja, gärna smakrik
- salt, svartpeppar efter behag
Instruktioner
- Koka lasagneplattorna enligt instruktioner på paketet. Rör under tiden ihop ricotta och tryffeln i en kastrull och värm varsamt under omrörning, det får inte bränna vid. Droppa lite olivolja på tallrikarna och lägg en halv lasagneplatta på tallriken. Klicka i ricottaröran och lägg på den andra halvan av lasagneplattan. Strö över lök och den rivna västerbottenosten. Ringla olivolja över och servera genast.
Inga kommentarer