Vintips

  • Albariño i förnamn, ostron i efternamn...

  • Optimala sashimivinet, mineralisk, komplex, elegant sake som passar fantastiskt bra till sashimi med wasabi och fin japansk soja. ...

  • Sake: Blommigt med fruktiga toner av päron, jasmin. Passar bäst till just sushi med tanke på sushirisets sötma och syrlighet....

  • Vitt vin: En Riesling från Alsace som är lite mjukare och rundare än många andra rieslingar...

  • Vitt vin: Friskt och blommigt med inslag av päron, persika och lime. Passar till många lättare rätter,...

  • Vitt vin: ett vin med hög syra inbäddad i en fet oljighet och smakrika toner av bivax, honung, aprikoser och en lång eftersmak...

  • Mousserande vin: Ett näpet, sött bubblande vin till efterrätter...

  • Ett finstämt, fylligt vitt vin från Sancerre i Frankrike...

  • Rött vin: En grymt bra pinot noir från USA. Den kommer att hitta sin plats till många rätter med sin kryddiga, mjuka och nyanserade själ....

  • Rött vin: Den här Riojan är gjord i snygga gamla stilen, inte för mycket ek som en del i gamla stilen är. ...

  • Rött vin: Ett av de bättre röda vinerna från Beaujolais vi smakat på mycket länge. ...

  • Vitt vin: Puilly-Fuissé-viner är som en blandning mellan oekad Chablis och en smörig klassisk, mer ekad vit Bourgogne....

  • Rött vin: En snygg spanjor att bjuda in i sommar...

  • Mousserande vin: Ett bra outdoor living vin, till pricknicken, stranden i solen...

  • Vitt vin: en vårig, frisk och fräsch riesling...