Börja med att rosta hasselnötterna i en torr, het panna. De skall dofta rostad nöt men de skall inte bli brända.
Bryn smör i en kastrull, rejält med smör, det som blir över kan du spara, så snåla inte nu.
Grovhacka sojabönorna och blanda dem med zestat citronskal samt fint strimlad purjolök. Smaka av med salt och eventuellt mer citronsmak, röran skall vara aromatisk och frisk.
Koka potatisen, med eller utan skal (med skal blir godare men kanske inte lika estetiskt på tallriken).
Starta sousviden, när fisken börjar bli klar så mosa potatisen, i med smör (brynt smör för smak och resten vanligt smör för konsistens) och grädde, använd gärna elvisp, konsistensen skall vara slät, som en fin puré. Använd inte allt brynt smör, spara till serveringen.
När fisken är klar så stek den i en riktigt het panna med smör och rapsolja, fisken skall få en rejäl yta men inte tillagas mer, snabbt i het panna på båda sidor. Värm det brynta smöret, lägg i grovt hackade rostade hasselnötter. Servera fisken på en spegel av brynt smör och rostade hasselnötter, en klick potatispuré samt den friska sojabönsröran.