En lättlagad öpen ravioli som kan varieras i det oändiga, den här gången är det tryffel som får axla huvudansvaret, uppbackat av sommarlök och västerbottenost.
Måltid Huvudrätt
Kök Italienskt
Keyword Ravioli, Tryffel
Servings 0
Ingredienser
1pktfärska lasagneplattorTänk en platta per ravioli
1brkricotta
tryffelfärsk riven eller tryffelsalsa på burk eller tryffelolja
salladslök, hackadpurjo eller gräslök funkar också
västerbottenost, riven
olivolja, gärna smakrik
salt, svartpeppar efter behag
Instruktioner
Koka lasagneplattorna enligt instruktioner på paketet. Rör under tiden ihop ricotta och tryffeln i en kastrull och värm varsamt under omrörning, det får inte bränna vid. Droppa lite olivolja på tallrikarna och lägg en halv lasagneplatta på tallriken. Klicka i ricottaröran och lägg på den andra halvan av lasagneplattan. Strö över lök och den rivna västerbottenosten. Ringla olivolja över och servera genast.