Tryffelravioli

Tryffelravioli

Tryffelravioli

En lättlagad öpen ravioli som kan varieras i det oändiga, den här gången är det tryffel som får axla huvudansvaret, uppbackat av sommarlök och västerbottenost.
Måltid / Vintyp Huvudrätt
Kök / Vin Italienskt
Nyckelord Ravioli, Tryffel

Ingredienser

  • 1 pkt färska lasagneplattor Tänk en platta per ravioli
  • 1 brk ricotta
  • tryffel färsk riven eller tryffelsalsa på burk eller tryffelolja
  • salladslök, hackad purjo eller gräslök funkar också
  • västerbottenost, riven
  • olivolja, gärna smakrik
  • salt, svartpeppar efter behag

Instruktioner

  • Koka lasagneplattorna enligt instruktioner på paketet. Rör under tiden ihop ricotta och tryffeln i en kastrull och värm varsamt under omrörning, det får inte bränna vid.
    Droppa lite olivolja på tallrikarna och lägg en halv lasagneplatta på tallriken. Klicka i ricottaröran och lägg på den andra halvan av lasagneplattan. Strö över lök och den rivna västerbottenosten. Ringla olivolja över och servera genast.
Inga kommentarer

Kommentera