På gång hos Hallbus Vin

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vinprovning med middag Amarone

18 maj, 2022 @ 18:30 - 21:30

950kr

Amarone med familj och trerätters middag hos Riccardo Cibo e Vino i Göteborg onsdag 18 maj

Välkommen på vinprovning med middag hos Riccardo Cibo e Vino i Göteborg – Amarone med familje röda viner från Valpoliciella. Amarone är flaggskeppet i Valpoliciella och vi svenskar är tokiga i röda viner från området. Men här görs inte bara Amarone utan en hel del annat rött vin också. Vi provar oss igenom 4 röda torra viner; en Valpoliciella Ripasso, en Valpolicella Classico Superiore samt två olika Amarone av olika kvalitet. Alla viner från Systembolagets sortimenn. Kvällsens värsting-Amaronen är från producenten Monte Danieli från 2012 för 578 kr.

Vi går igenom de olika vinstilarna i området och hur de olika vinerna görs. Därefter blir det påfyllning i glasen och Riccardo serverar oss en trerätters middag bestående av italienska charkuterier till förrätt, följt av Strozzapretipasta med anka och sen avslutar vi med Tiramisu. Till desserten dricker vi Valpoliciellas söta röda vin; en Recioto.

Pris 950 kr per person. Maximalt 20 platser. Vi börjar klockan 18:30 och håller på till cirka 21:30. Adress Götabergsgatan 20, Göteborg.

Välkommen!

Detaljer

Datum:
18 maj, 2022
Tid:
18:30 - 21:30
Kostnad:
950kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

Hallbus Vin

Välkommen att delta på våra aktiviteter!

There are no upcoming events at this time.