Vin- & Matresor

Mat- & vinresor till Frankrike, Tyskland, Italien och USA

Hallbus Vinresor lägger minst lika mycket tid på god mat som på gott vin. Mat och vin kompletterar varandra på ett underbart sätt, vilket är något vi fokuserar på under våra vinresor. Våra populära vinresor till Italien, Frankrike, Kalifornien och Tyskland passar alla, både erfarna och oerfarna vinprovare, gourméer, gourmander, nyfikna själar och alla där emellan. Genom att vi reser i små grupper med maximalt 14 deltagare kommer vi in på små charmiga vingårdar och små gemytliga restauranger, något som är unikt för våra vinresor. Självklart omfattas resorna av resegaranti. Vi ordnar hemtransport av dina vininköp.
Välkommen att uppleva Piemonte och Barolo med oss. Vi bor i…
4 dagar
18+
En riktig njutningsresa i Champagne där vi bor på både ett…
4 dagar
18+
Upplev Provence/södra Rhônedalen med smakrik mat, varma röda viner och aromatiska…
4 dagar
18+
OBS priset är preliminärt. Fem dagars spännande program i Sonoma och…
5 dagar
18+
Tysklands (och ett av världens) vackraste vinområden! Vi reser till den…
4 dagar
18+
Följ med oss till anrika Bourgogne med härlig mat och fantastiska…
4 dagar
18+
Underbara Toscana - hjärtat av Italien med ett av världens vackraste…
4 dagar
18+
Upplev Provence/södra Rhônedalen med smakrik mat, varma röda viner och aromatiska…
5 dagar
18+

Våra resmål

Under våra vinresor besöker vi små och charmiga vingårdar där ni får se hur vinbönderna arbetar för att ta fram sitt vin. Vi upplever vintillverkning, vinprovning samt njuter av regionala delikatesser tillsammans med regionala viner. I dagsläget reser vi till Frankrike, Tyskland, Italien och USA. Vi arbetar även med att utöka reseprogrammet med resor till fler resmål, i bland annat Bordeaux, Spanien och Sydafrika.

För dig som vill återuppleva vinresan hemma

Förläng din upplevelse genom att köpa med dig vin hem från vingårdar vi besöker under vinresan. Vi ser till att frakta hem vinet på ett prisvärt sätt och ordnar med hemleverans. I vår vinbutik kan du även beställa viner från våra utvalda vingårdar. Du beställer via nätet och vi handlar åt dig när vi besöker de aktuella vingårdarna.
Share