Hallbus provningar med middag

Hallbus provningar med middag

Våra vinprovningar

Välkommen till vinprovningar där din smakupplevelse står i fokus. Hos oss får du njuta av viner, smaker och spännande kombinationer som passar till både vardag och fest. Vi gör våra vinprovningar till vinupplevelser och vårt mål är att du ska få uppleva nya dimensioner vad gäller vin och smak. Vi är stolta över att samarbeta med Riccardo Cibo e Vino och Harrys i Göteborg samt Villa Godthem i Stockholm som alla borgar för underbara matupplevelser anpassade till vinerna.

God mat och gott vin är en oslagbar kombination. Vi serverar därför alltid mat på våra vinprovningar, det kan vara allt från smakanpassat tilltugg, avsmakningsmenyer eller klassiska trerättersmiddagar. Vi börjar smaka på vinerna innan maten serveras, sedan fylls vinglasen på under måltiden. På så sätt kan du känna hur maträtternas smaker kan komplettera eller kontrastera med vinernas smaker. Förutom att smaka på mat och vin berättar vi om de olika vinerna, vinområden, druvor och vinernas tillverkningsprocesser. Vi berättar även om våra egna vinreseupplevelser och ger dig resetips om du är intresserad av att åka på en egen vinresa.

Vi kan erbjuda nästan vad som helst när det kommer till teman och upplägg för din vinprovning. Några populära alternativ är:

 • Viner gjorda på olika druvor eller druvblandningar. Vad sägs om Cabernet Sauvignon från alla världens hörn?
 • Viner från ett specifikt land eller område
 • Viner som passar till olika maträtter

Vi gör även skräddarsydda vinprovningar för grupper. Ta kontakt med oss om du är intresserad av en provning. Varför inte testa våra populära vinkurser? Enstaka provningar ger dig kunskaper kring vin och ett specifikt tema och våra vinkurser ger dig en bredare och djupare kunskap.

Share
2 Kommentarer
 • Johanna
  Kommenterat 09:42h, 11 augusti Svara

  Hej! Jag undrar vad provning med middag för 6 stycken kostar?

  • administratorX
   Kommenterat 20:30h, 14 augusti Svara

   Hej,
   Kontakta oss gärna på info@hallbusvin.se så kan vi lämna offert.
   Hälsningar Henrik

Kommentera