Vinkurs Upptäck Vin

Vinkurs Upptäck Vin

Är du nyfiken på vin? Gå vår lättsamma och lärorika kurs Upptäck Vin! Alla är välkomna. Kursen går tre kvällar i mars på restaurang Harrys i centrala Göteborg, start tisdag 10 mars. Upptäck Vin är en perfekt kurs för dig som är nyfiken på vinprovning, vin, mat och smak. Eller så har du provat vin ett tag, men vill ha lite mer struktur på din kunskap.

Vi fokuserar på praktisk vinprovning och vill visa hur olika viner olika dofter och smaker. Vi kommer att pröva, smaka och jämföra olika typer av vita och röda viner. Vi går också igenom grunderna i vintillverkning samt tittar närmare på vinvärlden, vinhistoria, lagring och inköp av vin samt förstås; mat & vin. Du kommer garanterat få nya aha-upplevelser och lära dig förvånansvärt mycket om vin på ett fåtal träffar.

Vi träffas tre tisdagskvällar i mars: 10, 17 samt 24 mars. På varje träff provar vi minst 6 olika viner med något tilltugg eller middag. På första träffen kommer vi även att prova olika glas för att visa hur formen av ett glas påverkar upplevelsen av vinet. På sista träffen avnjuter vi en 3-rätters middag där vi provar olika vintyper till maten.

  • Kursavgiften på 2250 kr inkluderar kursmaterial, samtliga provade viner samt all mat och tilltugg.
  • Betalning sker på plats vid första kurstillfället.
  • Maximalt antal kursdeltagare är 10 personer. Blir vi färre än 7 deltagare kan vi tvingas ställa in kursen.
  • Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen.
  • Vi träffas vi kl 18:30 och är klara ca kl 21. Vi är i vinkällaren hos Harrys på Östra Larmgatan 16 i Göteborg
  • Du måste ha fyllt 18 år för att delta på kursen.

<< harrys.se >>

Share
Inga kommentarer

Kommentera