Tomio Iwai Junmai Ginjo
Optimala sashimivinet, mineralisk, komplex, elegant sake som passar fantastiskt bra till sashimi med wasabi och fin japansk soja. ...
Optimala sashimivinet, mineralisk, komplex, elegant sake som passar fantastiskt bra till sashimi med wasabi och fin japansk soja. ...
Sake: Blommigt med fruktiga toner av päron, jasmin. Passar bäst till just sushi med tanke på sushirisets sötma och syrlighet....
Vitt vin: En Riesling från Alsace som är lite mjukare och rundare än många andra rieslingar...
Vitt vin: Friskt och blommigt med inslag av päron, persika och lime. Passar till många lättare rätter,...
Vitt vin: ett vin med hög syra inbäddad i en fet oljighet och smakrika toner av bivax, honung, aprikoser och en lång eftersmak...
Mousserande vin: Ett näpet, sött bubblande vin till efterrätter...
Ett finstämt, fylligt vitt vin från Sancerre i Frankrike...
Rött vin: En grymt bra pinot noir från USA. Den kommer att hitta sin plats till många rätter med sin kryddiga, mjuka och nyanserade själ....
Rött vin: Den här Riojan är gjord i snygga gamla stilen, inte för mycket ek som en del i gamla stilen är. ...
Rött vin: Ett av de bättre röda vinerna från Beaujolais vi smakat på mycket länge. ...